mini kundvagn

 • Din varukorg är tom.
SENASTE chansen för rabatterade DREAMBOX STYLES BUTIKSLÄTTNING
Ashleys systation
, Alyssa Alley

Vi gav några hantverkare tidig tillgång till DreamCart. För Ashley har det blivit hennes sömnad och nav för hennes lilla företag.   

Vad är din kreativa passion? Varför skapar du?

Jag tror att det för mig handlar om att kunna uttrycka individualitet. Jag har alltid velat göra saker till mina egna. Jag tillbringade en hel sommar som barn med att bygga ett kundanpassat polly pocket mall av kartong och allt jag kunde hitta runt huset, för jag ville att det skulle ha rätt design och färgpalett. På gymnasiet handlade jag nästan uteslutande i sparsamhetsbutiker och formade om de kläder jag hittade så att jag inte skulle vara klädd som alla andra. Jag tror att självuttryck i alla former är ett sätt att utöva kreativitet. För mig hjälper skapandet mig att känna mig mer kopplad till mig själv. 

Vilken typ av crafter är du? 

Jag växte upp med att sy sommarläger och har fortsatt att sy mycket som vuxen, men jag vet inte att jag skulle kalla mig sömmerska. En symaskin är ett verktyg som ger mig förmågan att skapa något, vilket jag verkligen tycker om. Jag gillar att lära mig nya färdigheter eftersom det utvidgar mitt tänkande på vad jag kan skapa. Jag har nyligen provat nålstansning och jag är kär! 

Vilka typer av tillbehör använder du och lagrar?

Jag har för närvarande en Etsy butik där jag säljer handgjorda ryggsäckar, så många av mina verktyg och förnödenheter är inriktade på det hantverket. Jag har mycket tyg, dragkedjor, bomullsband osv. Jag använder 13 "X13" -kassar för att förvara de pågående ryggsäckarna. Det har varit mycket bra för att hålla saker organiserade. 

Jag älskar att DreamCart ger mig mer utrymme, så nu kan jag göra plats för att lagra hantverksmaterial som jag tycker om att använda när jag inte jobbar med beställningar. Saker som brodertråd och armband, läder, pärlor och färg. Jag gillar också att läsa och skriva, så nu har jag en hylla för böcker och anteckningsböcker. 

Hur är DreamCart för sömnad?

Grymt bra. Av olika anledningar. 1. Tabellutrymmet. En stor del av sömnaden är klippning, vilket kräver en stor, tom arbetsyta som DreamCart erbjuder. 2. Enkel installation / sanering. Jag har ett litet bostadsutrymme, så när jag är klar med att jobba med projekt vill jag alltid städa upp och DreamCart gör det så enkelt. 3. Förvaring. Det bedrar hur mycket du kan passa under i totorna. Jag byter alltid ut mina totaler fram och tillbaka mellan DreamBox och DreamCart, så jag har allt inom räckhåll för det aktuella projektet. 

Hur är installationen när den är ansluten till DreamBox?

Du kan verkligen inte be om en bättre installation. Jag hade slut på bordsutrymme när jag arbetade med ett sömnadsprojekt, men DreamCart har fixat det helt. Och nu när det finns flera arbetsstationer är det mycket lättare att övertyga min man att hjälpa mig med beställningar. :) 

preferenser

LAND:

Land

 • USA
 • Storbritannien
 • Kanada
 • Tyskland
 • Frankrike
 • Finland
 • Irland
 • Italien
 • Norge
 • Sverige

VALUTA:

Valuta

 • GBP
 • EUR