mini kundvagn

 • Din varukorg är tom.
SENASTE chansen för rabatterade DREAMBOX STYLES BUTIKSLÄTTNING
Karleys Cricut Craft Place
, Alyssa Alley

Vi gav några hantverkare tidig tillgång till DreamCart. För Karley har det blivit en dedikerad Cricut-hantverksplats, vilket har hjälpt henne att spendera mer tid på att skapa.  

Varför skapar du?

Min passion är att vara kreativ. Jag älskar att komma med en idé och kunna förvandla det till ett konkret projekt. De flesta av de projekt jag skapar är gåvor till familj och vänner eftersom jag älskar att kunna ge en liten bit av mitt hjärta till de som jag älskar mest. Förutom att gåva, hantverkar jag för att lära andra hur man skapar. Jag känner att mitt sanna syfte i livet är att ge andra möjlighet att göra sina egna projekt så att de kan uppnå alla drömmar de har för sig själva.

Vilken typ av crafter är du? 

Jag betraktar mig själv som en Jill av branscher, ingen mästare! Jag har myntat uttrycket ”experimentell rivare” för mig själv. Jag gillar att komma med projekt och tekniker som jag aldrig har sett och sedan räkna ut det bästa, enklaste sättet att utföra min idé. Du hittar massor av misslyckade projekt på min arbetsstation och då och då kommer jag på en ny teknik som till och med överraskar mig själv!  

Hur är DreamCart för Cricut crafting?

DreamCart är en produkt som jag inte visste att jag behövde förrän jag använde den. Mitt nuvarande hantverksutrymme saknar användbara bordytor som jag verkligen kan sprida ut på. DreamCart tillåter mig att fälla ut bordsutrymme, sprida ut mina leveranser och sedan lagra allt på ett kompakt område. När den är lagrad tar vagnen ungefär samma utrymme som ett litet sidobord, men när jag är fällt ut har jag ett helt skrivbord att använda för mig själv och en vän!

Hur är installationen när den är ansluten till DreamBox?

När DreamBox och DreamCart är anslutna, du får det perfekta arbetsutrymmet. Inte bara fördubblar ditt bordsutrymme, utan din förvaring under vagnen gör det superlätt att ta tag i det du behöver, använda det och ta bort det. Om jag kan lägga bort saker medan jag skapar, tar hela saneringsprocessen mindre tid, och jag kan komma tillbaka till det jag älskar att göra och experimentera! Jag skapar vanligtvis ensam, men på dagar där jag behöver lite extra inspiration älskar jag att få vänner att komma över till mig. DreamCart ger dig en extra plats vid bordet för en annan person att utforma bekvämt ... kanske till och med ytterligare två personer!

Hur lätt är DreamCart att öppna och stänga? Att flytta runt?

DreamCart är så lätt att öppna, stänga och justera! Hela vagnen är på hjul så att den enkelt rör sig runt ditt hantverksutrymme. När du har det på plats som du vill, dra ut varje bordssida, slå ut benen och du är i affär! Jag älskar att du inte behöver använda båda sidor, vad du än behöver för tillfället, den här vagnen gör det möjligt.

Du har nu möjlighet DreamBox och DreamCart är drömteamet. Att ha så mycket lagringsutrymme och en så stor arbetsyta som kan fällas upp och läggas bort är det som varje knep drömmer om! Jag vet att de flesta av oss hantverkare inte har ett stort arbetsutrymme, så att kunna stänga allt och gömma bort alla mina förnödenheter ger mig möjligheten att använda mitt hantverksutrymme för andra ändamål!

Se mer av vad Karley gör på KarleyHall.com

preferenser

LAND:

Land

 • USA
 • Storbritannien
 • Kanada
 • Tyskland
 • Frankrike
 • Finland
 • Irland
 • Italien
 • Norge
 • Sverige

VALUTA:

Valuta

 • GBP
 • EUR