mini kundvagn

 • Din varukorg är tom.
SENASTE chansen för rabatterade DREAMBOX STYLES BUTIKSLÄTTNING
Tant Carolina's Pop-Up Art Room
, Alyssa Alley

Vi gav några få hantverkare tidig tillgång till DreamCart. För Carolina har det gett henne möjligheten att fortsätta ett arv från att skapa tillsammans som en familj med en snabb 30-sekunders installation.  

Varför skapar du?

Min mormor och jag brukar hålla ihop. Det var vår speciella tid tillsammans. Vi fyllde många helger och skapade sida vid sida. Hon lärde mig mycket. Jag visste alltid att jag ville fortsätta traditionen med min familj.

Vilken typ av crafter är du?

Min mormor och jag gjorde allt. Vi målade, tillverkade smycken, sydde - lite av allt. Jag gör fortfarande många olika saker. 

Hur är DreamCart för att skapa med barn?

Jag har alltid velat fortsätta hantverkstraditionen med mina brorsdotter och brorson. Men mitt hem är litet och jag har saknat ett ordentligt kreativt utrymme. Jag har känt mig ganska skyldig över det. DreamCart ger mig nu en plats att skapa med min familj. Jag är glad. Jag blev verkligen förvånad över att något så litet (stängt) kunde expandera till ett bord som är tillräckligt stort för oss alla. Det är superlätt att flytta från mitt sovrum till vardagsrummet när det är hantverkstid.

Hur använder du totot?

Tio av tretton totes är för min barns konstleveranser. Jag lämnar tre tomma för att lagra våra projekt i process. Vi behöver ofta några hantverkssessioner för att slutföra vårt arbete. 

Alla mina förnödenheter var tidigare i djupa totes i mitt garderob. Att ha mina saker i sikte och inom räckhåll är fantastiskt! Barnen kan lätt ta tag i vad de behöver.

preferenser

LAND:

Land

 • USA
 • Storbritannien
 • Kanada
 • Tyskland
 • Frankrike
 • Finland
 • Irland
 • Italien
 • Norge
 • Sverige

VALUTA:

Valuta

 • GBP
 • EUR